Actualitat

16 d’agost de 2016

Darrera entrada del blog, desapareix Pesca & Kayak Costa Brava

Aquesta es la darrera entrada del blog, aquest te els dies comptats. I els motius?

Tal dia com avui, ara fa 4 anys, vaig començar aquest bloc, enfocat sobretot a la pesca a la costa brava des de caiac, una modalitat que practicava casi cada setmana sempre que el temps i la família em deixaven. Per desgracia, el mon de la pesca es un mon amb bastanta enveja, on per massa gent, es més important el peix de la seva vida que estan a punt de pescar, que no pas el company que tenen al costat. No tothom es així, es clar, també hi ha bona gent, però jo vaig apostar per practicar-ho en solitari, quan em venia bé i sense donar explicacions. Vaig apostar per fer una pesca responsable, molt selectiva, i apostant per la captura i solta, tornant a l'aigua els peixos, que per mides o espècie, sabia que eren vulnerables i els preferia veure en llibertat que al meu sarró.

Amb el temps, vaig abandonar el caiac autobuidable, el que utilitzava per pescar, per caiac de mar tancats, molts més mariners i aptes per fer travesses, deixant la pesca de banda de manera progressiva, i apostant per fer més navegació, mes fotografia, gaudir més del mon del caiac sense pescar, sense interferir en la natura, ara em dedicava purament a observar-la i a fer-ne fotos.

Avui en dia el mon de la pesca continua funcionant malament, molta enveja, moltes fotos de peixos, molta gent anunciant un esquer o un altre que son els millors, i total, per seguir pescant, alguns amb més seny, altres amb menys, però jo ja n'estic bastant cansat del mon de la pesca, així, que la seguiré fent, en la intimitat, quan vulgui, on vulgui i com vulgui, sense fotos, sense lloc fix, sense testimonis de si m'emporto un llobarro a casa o el torno a l'aigua per que segueixi creixent, faré el que cregui més convenient i punt.

Aquest bloc tal com estava enfocat, ja no te sentit, començaré un nou projecte encarat 100% al caiac de mar, però la pesca, el blog Pesca & Kayak Costa Brava, te els dies comptats.

Moltes gràcies, a les 79131 persones que en un moment o altre han visitat aquest bloc,  als amics que he conegut, a la gent que en un moment o altre ha escrit, per comentar o per criticar, tan s'hi val.

Aquest es el darrer post, i aquí s'acaba, el proper projecte tindrà nou domini, nou nom, nou format, tot arribarà.

A reveure ;-)

Dani

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El seu comentari serà visible quan ho aprovi un moderador, es una mesura anti-SPAM, gràcies.